Groep 1/2A

Groep 1 2A

Ans Kooistra is de leerkracht van groep 1/2A van maandag t/m donderdag. Op vrijdagmorgen is dat Lucy Beugelsdijk.

Op vrijdagmiddag hebben de kinderen van groep 1/2A vrij.

Meer over 'Groep 1/2A'

Groep 1/2B

Groep 1 2B

Geertje Feenstra werkt op maandag en donderdag met de kinderen van groep 1/2B. Nynke Jorna geeft les op dinsdag en woensdag. Op vrijdagochtend wisselen Nynke en Geertje elkaar om de week af.

Op vrijdagmiddag hebben de kinderen van groep 1/2B vrij.

Meer over 'Groep 1/2B'

Groep 3

Op maandag, dinsdag en vrijdag geeft Geartsje Flisijn les en op woensdag en donderdag is dat Marije Bootsma.

De kinderen van groep 3 zijn vrijdagmiddag om 12.00 uur vrij.

Meer over 'Groep 3'

Groep 4 5

Op maandag en dinsdag is Lucy Beugelsdijk leerkracht van groep 4/5. Op woensdag t/m vrijdag is dat Sanne Hoekstra.

De kinderen van groep 4 zijn vrijdagmiddag om 12.00 uur vrij.

Meer over 'Groep 4/5'

Groep 6/7A

Groep 6 7

Leerkracht van groep 6/7A is Ilona van Hoogmoed.

Meer over 'Groep 6/7A'

Groep 7B/8

Groep 7 8

Marije Bootsma is de leerkracht van groep 7/8 op maandag en dinsdag. Op woensdag t/m vrijdag is dat Franciska Goodijk.

Meer over 'Groep 7B/8'

LL raad

De leerlingenraad is een groep enthousiaste leerlingen uit de groepen 5 t/m 8, die binnen de school voor alle leerlingen spreekt. Zij zetten zich in voor een goede en prettige gang van zaken op de school.

Het is belangrijk dat de school luistert naar wat er leeft onder de kinderen en wat ze nodig...

Meer over 'Leerlingenraad'