Groep 1/2A

Groep 1 2

Juf Ans Kooistra is de leerkracht van groep 1/2A.

Op vrijdagmorgen is juf Lucy Beugelsdijk leerkracht van deze groep. Juf Lucy is ook leerkracht Talentlab op De Kogge (om de week op woensdagochtend).

Op vrijdagmiddag hebben de kinderen van groep 1/2A vrij.

Meer over 'Groep 1/2A'

Groep 1/2B

grandstand 1 2

Juf Nynke Jorna geeft les op dinsdag en woensdag. Juf Geertje Feenstra werkt op maandag, donderdag en vrijdagochtend met de kinderen van groep 1/2B.

Op vrijdagmiddag hebben de kinderen van groep 1/2B vrij.

Meer over 'Groep 1/2B'

child 2619902 1920

Op maandag t/m donderdag geeft juf Marije Bootsma les aan groep 3/4. Op vrijdagochtend is dat juf Nynke Jorna.

De kinderen van groep 3/4 zijn vrijdagmiddag om 12.00 uur vrij.

Meer over 'Groep 3/4'

Groep 5/6A

back to school 2680730 1920

Op maandag en donderdag is juf Lucy Beugelsdijk leerkracht van groep 5/6A. Op dinsdag, woensdag en vrijdag is juf Sanne Hoekstra (i.v.m. verlof van Geartsje Flisijn) met de kinderen van groep 5/6A aan het werk.

Meer over 'Groep 5/6A'

Groep 6B/7

Groep 5 6 a

Leerkracht van groep 6B/7 is Juf Ilona van Hoogmoed.

Meer over 'Groep 6B/7'

Groep 7 8 a

Meester Johannes Hospes is de leerkracht van groep 8 op maandag en dinsdag. Op woensdag t/m vrijdag is dit juf Franciska Goodijk.

Meer over 'Groep 8'

LL raad

De leerlingenraad is een groep enthousiaste leerlingen uit de groepen 5 t/m 8, die binnen de school voor alle leerlingen spreekt. Zij zetten zich in voor een goede en prettige gang van zaken op de school.

Het is belangrijk dat de school luistert naar wat er leeft onder de kinderen en wat ze nodig...

Meer over 'Leerlingenraad'