Groep 1/2A

Groep 1 2

Juf Ans Kooistra is de leerkracht van groep 1/2A van maandag t/m donderdag. Op vrijdagmorgen is dat juf Lucy Beugelsdijk.

Op vrijdagmiddag hebben de kinderen van groep 1/2A vrij.

Meer over 'Groep 1/2A'

Groep 1/2B

grandstand 1 2

Juf Geertje Feenstra werkt op maandag en donderdag met de kinderen van groep 1/2B. Juf Nynke Jorna geeft les op dinsdag en woensdag. Op vrijdagochtend wisselen juf Nynke en juf Geertje elkaar om de week af.

Op vrijdagmiddag hebben de kinderen van groep 1/2B vrij.

Meer over 'Groep 1/2B'

child 2619902 1920

Op maandag, dinsdag en vrijdag geeft juf Geartsje Flisijn les en op woensdag en donderdag is dat Marije Bootsma.

De kinderen van groep 3 zijn vrijdagmiddag om 12.00 uur vrij.

Meer over 'Groep 3'

back to school 2680730 1920

Op maandag en dinsdag is juf Lucy Beugelsdijk leerkracht van groep 4/5. Op woensdag t/m vrijdag is dat juf Sanne Hoekstra.

De kinderen van groep 4 zijn vrijdagmiddag om 12.00 uur vrij.

Meer over 'Groep 4/5'

Groep 6/7A

Groep 5 6 a

Leerkracht van groep 6/7A is Juf Ilona van Hoogmoed.

Meer over 'Groep 6/7A'

Groep 7B/8

Groep 7 8 a

Juf Marije Bootsma is de leerkracht van groep 8 op maandag en dinsdag. Op woensdag t/m vrijdag is dat juf Franciska Goodijk.

Meer over 'Groep 7B/8'

LL raad

De leerlingenraad is een groep enthousiaste leerlingen uit de groepen 5 t/m 8, die binnen de school voor alle leerlingen spreekt. Zij zetten zich in voor een goede en prettige gang van zaken op de school.

Het is belangrijk dat de school luistert naar wat er leeft onder de kinderen en wat ze nodig...

Meer over 'Leerlingenraad'