Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Buitenschoolse opvang

BSO

Stichting Kinderopvang Friesland biedt buitenschoolse opvang (BSO: voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang) aan op BSO De Speelboom in IJlst.

Naast het flexibele karakter van BSO De Speelboom, is een goed begin van de dag belangrijk en dat willen we kinderen met de voorschoolse opvang bieden. Dat is per kind verschillend. De één wil rustig met een boekje wakker worden en de ander zit meteen vol energie en wil zo snel mogelijk spelen. Voor beide behoeften is ruimte, zowel in aanbod als materiaal. Wanneer kinderen thuis nog geen ontbijt hebben gehad, dan krijgen ze dit op de buitenschoolse opvang. 

Daarnaast zal BSO De Speelboom zich kenmerken door uitdagende en wisselende thema’s. Activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Met de verscheidenheid aan activiteiten krijgen de kinderen de mogelijkheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hun talenten te ontdekken! Onderzoek, ontdekking, creativiteit en eigenheid worden gestimuleerd. 

Maakt uw kind nog geen gebruik van de opvang, maar wenst wel gebruik te maken van de BSO, dan is het van belang dat u uw kind(eren) inschrijft. U kunt uw inschrijving hier via internet regelen.